Uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum kunt u op een heel huiselijke manier afscheid nemen van uw dierbare overledene. Vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart is het mogelijk om gebruik te maken van ons uitvaartcentrum. U kunt dagelijks in alle rust nog even samen zijn. Ons rouwkapel heeft een heel authentieke uitstraling.

De overledene wordt er op een bed opgebaard, wat door nabestaanden als heel laagdrempelig en toegankelijk wordt ervaren. Met uw eigen persoonlijke spullen kunt u de rouwkapel in de dagen van de opbaring nog een geheel eigen karakter geven. Na het bezoek aan de overledene kunt u gebruik maken van onze Huiskamer waar u welkom bent voor een kop koffie en een informeel samenzijn me familie en vrienden.

Voor de kinderen is er een speciale kinderhoek waar zij kunnen kleuren, tekenen, een spelletje kunnen doen of een boekje kunnen lezen. Ook kunnen zij buiten gebruik maken van onze trampoline of even rustig gaan zitten bij onze picknicktafel.

Ons Zorgteam

Direct na het overlijden zorgen wij voor de verzorging van de overledene. Dit doen we vanuit ons hart, met respect en geheel naar uw wens.

Overlijden melden

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke invulling van het afscheid. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan u altijd persoonlijk te woord.