Wie zijn wij

Van Lokven Uitvaartzorg is een kleine, betrokken en onafhankelijke uitvaartonderneming met een duidelijk familiekarakter. Met oog voor detail, inlevingsvermogen en gevoel creëren wij, samen met de familie, een uitvaart die volledig recht doet aan de overledene en de familie.

Bij ons is alles bespreekbaar. Geen standaard afscheid maar een passend en waardig afscheid. Uw wensen vormen hierbij ons uitgangspunt. We ondersteunen waar dat nodig is en laten zelf doen waar dat gewenst is.

Onze Uitvaartverzorgers

Wiljan van Lokven en Mariëlle van Duijnhoven regelen samen met u de uitvaart. Zij komen dagelijks bij u langs om de uitvaart voor te bereiden en leiden de uitvaart op de dag van het afscheid.

Samen gaan we zorgen dat alles klopt. Een afscheid waar met een goed gevoel op terug kan worden gekeken. Wij denken met u mee, maar laten u tegelijk ook vrij, zodat u op uw geheel eigen wijze afscheid kunt nemen. Alles vanuit een gevoel van rust en ruimte.

Lees meer over de uitvaartverzorgers, het uitvaartteam of het kantoorteam.

Even voorstellen – onze uitvaartverzorgers

Wiljan van Lokven

Het is moeilijk om jezelf voor te stellen aan anderen. Misschien zijn we elkaar wel eens tegengekomen, in de supermarkt, op de Maashorst, in het winkelcentrum of een uitvaart. Of op een andere plek, gewoon in het dagelijkse leven. Mogelijk in het dorp Zeeland, waar ik woon met mijn vrouw en kinderen en kleinkinderen, gezellig en heel dichtbij.

Maar ik kom u ook tegen op een moeilijk moment in uw leven, in mijn rol als uitvaartverzorger, maar vooral kom ik gewoon als mezelf, als Wiljan.

Door mensen te helpen goed over alles na te denken en daar de tijd voor te nemen komen we samen tot een afscheid wat passend is.

Laat ik me even aan u voorstellen

Na ruim 15 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking kreeg ik in 2000 te maken met het overlijden van mijn moeder. Een groot verlies, met veel verdriet, zij was mijn inspiratiebron en voorbeeld in het leven.

Voor het eerst kreeg ik van heel dichtbij te maken met een overlijden. Ik besloot hierna de weg van mijn hart te volgen.

In 2001 ben ik begonnen als uitvaartverzorger bij een landelijke uitvaartonderneming.

Vanuit de gedachte dat ik graag een aanspreekpunt wil zijn vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart, zijn mijn vrouw Miranda en ik in 2007 gestart met onze eigen uitvaartonderneming: Van Lokven Uitvaartzorg.

Onze missie was vanaf de eerste dag om een passend afscheid te bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken.

Ik kan verdriet niet wegnemen maar hopelijk wel iets verlichten door mensen te begeleiden in een mooi en uniek afscheid. Dichtbij, betrokken, met gevoel, passie en rust geven we hier samen invulling aan.

Mariëlle van Duijnhoven

Ik ben geboren en nog altijd wonend in Uden.

Ik ben werkzaam als uitvaartverzorger. Vanaf de eerste dag dat ik bij Van Lokven Uitvaartzorg begon, gaf deze kleinschalige uitvaartonderneming een ‘thuisgevoel’. Een betrokken team van medewerkers met een werkwijze die goed bij me past: zij werken met passie, nemen alle tijd en werken op een hele persoonlijke manier gezamenlijk aan hetzelfde doel. Een afscheid waar je op terug kunt kijken met een goed gevoel.

Het organiseren en het uitvoeren van een uitvaart is iets wat je samen doet. Ik regel alles tot in de puntjes en probeer zoveel mogelijk te ontzorgen. We werken stap voor stap naar het afscheid met voldoende ruimte voor de nodige rust. Ik wil graag naar u wensen luisteren en sturen waar nodig. Want ik ben van mening dat een afscheid iets moet zijn wat net zo uniek is als het leven wat iemand heeft geleefd. Het moet echt iets zijn wat past bij de overledene maar ook bij de nabestaanden. Niet standaard uit een boekje maar uniek.

En of dat nu groot, klein, traditioneel of heel eigentijds is, alles is mogelijk en bespreekbaar. Ik denk graag mee, en de nabestaanden zijn net zo betrokken als dat ze zelf willen. Vanaf het eerste moment tot aan het nagesprek ben ik er voor je.

We doen het samen.

Ons Zorgteam

Direct na het overlijden zorgen wij voor de verzorging van de overledene. Dit doen we vanuit ons hart, met respect en geheel naar uw wens.

Overlijden melden

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke invulling van het afscheid. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan u altijd persoonlijk te woord.